Фізико-математичний факультет ТНПУ знову приймає гостей з Буданова

18 травня 2024

29 квітня 2024 року на фізико-математичному факультеті відбулася екскурсія учнів 9 та 11 класів Буданівської школи.

Юні гості змогли відкрити для себе переваги навчання в ТНПУ, ознайомились з цікавими об'єктами та обладнанням, яке використовують викладачі та студенти під час навчання. Учням детально розказали про вступ в університет та можливості працевлаштування після отримання диплому. Також учні ознайомилися з освітніми програмами факультету та можливостями працевлаштування після їх освоєння.

Під час екскурсії доцент кафедри інформатики та методики її навчання Мартинюк Сергій Володимирович ознайомив з принципом роботи 3-D принтера та 3-D моделювання.

  

У STEM-центрі 

Розмова про майбутнє - освітні перспективи

В лабораторії методики кафедри фізики Крижановський С.Ю. провів учням пізнавальну екскурсію, продемонстрував моделювання фізичних процесів за допомогою сучасних технологій.

У фізичній лабораторії

Загалом, атмосфера зустрічі підкреслила вагомість заходів такого типу та можливість партнерських стосунків між вищими навчальними закладами та загальноосвітніми школами.

Знайомство з освітніми програмами

Спільне фото на згадку

Зустріч організували завідувач кафедри фізики та методики її навчання доцент Мохун С.В., доцент кафедри фізики та методики її навчання Басістий П.В., директор Буданівської школи Бігановський В.А. та вчителі Ранецька О.Й., Масловський А. С.

Доц. Павло БАСІСТИЙ